questions

Вратите Gradde се произвеждат в Германия, което е гаранция за високото качество на продукта.

Да, защото крилото е фалцово с фабрично положени брава и панти, съответно с лява и дясна посока на отваряне. Фалцовият ръб е заоблен и ляга върху уплътнителя на касата, което спомага за по-добро сцепление и съответно по-плътно и леко затваряне.

Gradde 10_small

За монтаж на интериорна врата Gradde не се изискват тесни познания в областта при наличие на подходящ отвор за вратата. Монтажът може да бъде осъществен от всеки, който има минимални технически познания.

Видео инструкция за монтаж

Касите са регулируеми от едната страна, като размера може да бъде коригиран с до ± 20 мм. Максималният размер за покриване на зид от каса Gradde е до 340 мм.

Крилото е с рамка от HDF и плоскости от HDF, като пълнежа е тип пчелна пита или перфорирана дървесна плоскост.

Gradde 02_small

Да, ако относителната влажност на средата, в която е монтирана вратата, не надвишава 50 до 70%.

Покритието Graddex е много по-здраво от естествения фурнир. То притежава по-добри свойства, като устойчивост на надраскване и може да се използва при по-голяма влажност. Освен това, при покритие Graddex не се наблюдава фактора стареене. Това прави вратите на Gradde подходящи за помещения като баня и тоалетна.

Покритието Graddex „облича“ крилото изцяло, без ръбове. По този начин то става по-устойчиво от обикновените покрития, при които има отделен кант.

Вратите Gradde са с 3 регулируеми панти, които могат да бъдат регулирани както от страната на касата, така и от страната на крилото, като за това не са нужни специални технически умения.

Ако не успявате да намерите отговор на въпроса, който Ви интересува, можете да го зададете от тук.