Интериорни врати Gradde – какво трябва да знаем за тях

Очарованието на красивата врата се състои в комбинация от различни елементи. Качествените интериорни врати комбинират панели и стъклопакети в класически дизайн на врати за тези, които искат да съчетаят красота и функционалност. Задайте стилни акценти и живейте в прозрачна среда с променлив дизайн на остъкляване. Вътрешните врати могат да се доставят като комплект с двойни врати с или без остъкляващи панели. Комплектите с двойни врати правят стаите да изглеждат по-скъпи през просторния вход. Вътрешните остъклени двойни врати осветяват тъмните стаи и коридори, като по този начин създават изцяло нов ефект. Изберете нов стил за своето жизнено пространство, когато решите да свържете всекидневната с трапезарията. Детайл на панела:

Основен детайл

Тези врати са убедителни не само с външния си аспект, но и със своята сърцевина. Материалът, от който са изработени е висококачествен. Тръбното инженерно ядро предлага подобрена звукоизолация и гарантира високо качество. Луксозните врати с дизайнерски панели се предлагат в 3 различни стила и в стандартни размери.

Допълнителни функции

За да може да създаде пространства, които излъчват лукс, фабриката предоставя допълнителни функции за врати от висок клас. Индивидуалните решения се създават и прилагат по стари правила на изработка с внимание към детайла и абсолютна ориентация към качество. Производителите и рафиниращите врати работят извън серийното производство и по този начин гарантират индивидуалността на крайния продукт. Всяка врата, която напуска фабриката, е специално проектирана за своя приемник, като за нея са разработени дизайн и функционалност.

TECTUS скрити панти

Скритите шарнирни панти позволяват да се постигнат непрекъснати повърхности от към лицевата страна на вратата. Цялостната скрита панта система TECTUS за интериорни врати на British Style е най-новото нововъведение в технологията на панти на пазара.

Технически детайли

  • Товароносимост: 80,0 Kg
  • Обща дължина: 160,0 мм
  • Ширина (врата): 28,0 мм
  • Ширина (рамка): 28,0 мм
  • Фреза Ø 24,0 мм
  • Ъгъл на отваряне: 180 ° градус

Магнитна брава

Тези магнитни брави се предлагат за различни видове розетки като BB, PZ или WC. Лицевата плоча е с матова четка, но може да бъде персонализирана с различни видове повърхности и облицовки. Тази магнитна брава е подходяща само за врати с промивка, известна като врати в британски стил.

Предимства на магнитна брава

  • Безшумна
  • ударната плоча е скрита върху рамката

Можете да закупите врати Граде и от нашите партньори.