Интериорни врати Gradde – какво трябва да знаем за тях

Очарованието на красивата врата се състои в комбинация от различни елементи. Качествените интериорни врати комбинират панели и стъклопакети в класически дизайн на врати за тези, които искат да съчетаят красота и функционалност. Задайте стилни акценти и живейте в прозрачна среда с променлив дизайн на остъкляване. Вътрешните врати могат да се доставят като комплект с двойни врати с или без остъкляващи панели. Комплектите с двойни врати правят стаите да изглеждат по-скъпи през просторния вход. Вътрешните остъклени двойни врати осветяват тъмните стаи и коридори, като по този начин създават изцяло нов ефект. Изберете нов стил за своето жизнено пространство, когато решите да свържете всекидневната с трапезарията. Детайл на панела:

Основен детайл

Тези врати са убедителни не само с външния си аспект, но и със своята сърцевина. Материалът, от който са изработени е висококачествен. Тръбното инженерно ядро предлага подобрена звукоизолация и гарантира високо качество. Луксозните врати с дизайнерски панели се предлагат в 3 различни стила и в стандартни размери.

Допълнителни функции

За да може да създаде пространства, които излъчват лукс, фабриката предоставя допълнителни функции за врати от висок клас. Индивидуалните решения се създават и прилагат по стари правила на изработка с внимание към детайла и абсолютна ориентация към качество. Производителите и рафиниращите врати работят извън серийното производство и по този начин гарантират индивидуалността на крайния продукт. Всяка врата, която напуска фабриката, е специално проектирана за своя приемник, като за нея са разработени дизайн и функционалност.

Интериорна врата Gradde Baden, модел 2, Ясен Вералинга

TECTUS скрити панти

Скритите шарнирни панти позволяват да се постигнат непрекъснати повърхности от към лицевата страна на вратата. Цялостната скрита панта система TECTUS за интериорни врати на British Style е най-новото нововъведение в технологията на панти на пазара.

Технически детайли

  • Товароносимост: 80,0 Kg
  • Обща дължина: 160,0 мм
  • Ширина (врата): 28,0 мм
  • Ширина (рамка): 28,0 мм
  • Фреза Ø 24,0 мм
  • Ъгъл на отваряне: 180 ° градус

Магнитна брава

Тези магнитни брави се предлагат за различни видове розетки като BB, PZ или WC. Лицевата плоча е с матова четка, но може да бъде персонализирана с различни видове повърхности и облицовки. Тази магнитна брава е подходяща само за врати с промивка, известна като врати в британски стил.

Предимства на магнитна брава

  • Безшумна
  • ударната плоча е скрита върху рамката

Можете да закупите врати Граде и от нашите партньори.