Интериорни врати Gradde- синоним за качество

Интериорни врати Gradde се отличават с високото си качество. Произвеждат се по специална технология с най-съвременно оборудване. Gradde е компания, която е сред най-добрите производители на интериорни врати. Качеството на продуктите е безспорно,  а съотношението между цена и качество е най-доброто, което може да се намери на пазара. Вратите Gradde са ориентирани към потребителите, които търсят най-доброто и оптимално решение за своя дом или офис.

Качество на вратите

Интериорните врати Gradde се изработват по най-прецизните и модерни технологии. Заводът на компанията е оборудван със съвременно оборудване, което позволява производството на екологично чисти, здрави и надеждни продукти. Материалите, използвани за изработка, са с отлични характеристики и придават красив и елегантен външен вид на изделията. Крилото и касата се изработват от HDF материал, а пълнежа е тип „пчелна пита”, което допринася за по-добра шумоизолация и топлоизолация. Покритието на всяка врата е изработено по специалната иновативна технология на Gradde – Graddex.

Какво представлява технологията Graddex?

Интериорните врати на Gradde са със специално покритие Graddex, което превъзхожда естествения фурнир и притежава много по-добри свойства от него. Основните предимства на Graddex са в това, че вратата става много по-устойчива на надраскване и може да бъде използвана в среда с по-голяма влажност. Това прави вратите на Gradde подходящи за помещения като баня и тоалетна.

Graddex Klasse A: декоративен слой от дървесни частици и целулоза, импрегниран с лакове и меламинови смоли, които правят HDF плоскостите по-здрави и ги предпазват от надрасквания.

Graddex Klasse A++: многопластово покритие от дървесни частици, разположени вертикално, импрегнирани със синтетични, меламинови смоли и защитен лак по технологията Hartfein на Gradde, която гарантира по-голяма степен на водоустойчивост и надраскване.

Покритието на вратите Gradde е много по-здраво и надеждно от стандартните покрития, защото „облича” крилото изцяло, без да има видими следи от прекъсване. По този начин вратата става много по-устойчива, особено в ръбовете, където обикновените врати са с отделен уязвим кант.